Polis autoverzekering komt uit de kast

Door Redactie

Gemiddeld betalen we 450 euro per jaar aan onze autoverzekering. Toch verdwijnt de polis van de autoverzekering bij 80% van de Nederlanders in de kast terwijl honderden euro’s bespaart kunnen worden! Allsecur autoverzekeringen doopte daarom november tot de maand van Het Grote Besparen. Het effect is na ruim twee weken al meetbaar: er zijn nu al twee keer zoveel premieberekeningen bij ons gemaakt.

Bezuinigingen raken Nederlanders

De voorgenomen maatregelen van het kabinet om te bezuinigen raakt iedere Nederlander. Dit besef dringt langzaam door en lijkt zelfs de aandacht op financiële producten te leggen. De drang om te besparen wordt bij veel consumenten steeds groter. We zien bij Allsecur sinds begin november een toename van 75% aan telefoontjes en twee keer zoveel websitebezoek.

Verdubbeling aantal premieberekeningen

In de eerste twee weken van de campagne zagen wij al een verdubbeling van het aantal premieberekeningen. Deze lijn stijgt nog verder. De mensen die ons in de afgelopen periode belden, bespaarden gemiddeld 180 euro per jaar. Het NMa riep dit bedrag in oktober ook al. Dat is toch snel verdiend met sinterklaasavond voor de deur. De forse verhoging van ruim 11% van de assurantiebelasting in 2013 zorgt er ook voor dat de consument gaat rekenen. Wij merken het hier volop: de broekriem wordt op alle fronten aangetrokken.

Ligt de polis bij jou nog in de kast te verstoffen?


Laat een reactie achter


0 Reacties op "Polis autoverzekering komt uit de kast"