autoschadeherstel 2

Fileflirten: handige tips

Door Redactie

Flirt jij wel eens in de file? Zeker één op de zeven weggebruikers flirt wel eens met een andere automobilist in de file. Aangezien Nederland op de tweede plek staat met de meeste files, kunnen we er wat van! We lachen verleidelijk, zwaaien of geven handkussen. Er is zelf een speciale app ontwikkeld om in contact te komen met je fileflirt! Maar hoe kun je succesvol fileflirten, zonder een gevaar op de weg te zijn?

Fileflirten facts

Volgens Brits onderzoek zou 1 op de 7 automobilisten regelmatig flirten met een ander tijdens het rijden. Uit maar liefst 6% van deze serieuze flirts zijn dates gekomen. In totaal zijn er 150.000 Britten die een relatie zijn begonnen met een partner die ze tijdens het fileflirten hebben gevonden. Deze cijfers laten zien hoe groot fileflirten is. Uit Belgisch onderzoek komen zelfs nog hogere cijfers. Hier uit blijkt dat 3 op de 4 automobilisten regelmatig flirt. Hoe flirten we dan?:

 • Lachen
 • Handkus
 • Zwaaien

Slechts 27% heeft nog nooit geflirt in de file. De 1100 ondervraagde Belgen zeggen dat in totaal 12% van de ‘flirts’ er een date van gekomen is.

Veilig fileflirten tips

 • Zit je te stressen in de file? Fileflirten is de perfecte manier om te onthaasten!
 • Het spannende, maar ook veilige van fileflirten is dat je allebei in een afgesloten auto zit. Er kan dus niets gebeuren als je goed op de weg blijft letten.
 • Kruisen jullie blikken en slaat er een vonk over? Glimlach dan! Een lach werkt namelijk ontwapenend en is erg aanstekelijk. Een perfect begin voor een flirt!
 • Houd wel je aandacht bij het verkeer en blijf alert. Veiligheid staat voorop.
 • Wil je echt werk maken van je fileflirt en met die persoon in contact komen? Noteer dan het kenteken en ga thuis bijvoorbeeld naar fileflirt.nl. Hier kun je in alle rust een berichtje achterlaten voor je flirt.

 


Laat een reactie achter


1 Reacties op "Fileflirten: handige tips"

 1. Eric heeft op gereageerd

  Wil je onderweg online flirten.
  Neem dan gratis de app Waze op je foon.
  Dit is een perfect gratis navigatie programma.
  Andere gebruikers kunnen je zien rijden.
  Je mag zelf kiezen hoe je icoontje er op het kaartje er uit ziet.
  Je kan dan ook chatten.
  Of op onzichtbaar zetten.
  Keuze uit 20 icoontjes.

  Nederlands