pech onderweg

Pechhulp: wel of niet afsluiten?

Door Redactie

Iedereen heeft wel eens een keer pech onderweg: een lekke band, verkeerd getankt of je accu leeg. Dat is natuurlijk erg vervelend. Wat doe je als je niet verzekerd bent voor pechhulp? En: is een pechhulp abonnement wel nodig?

Mobiliteitsgarantie bij nieuwe voertuigen

Wanneer je een nieuwe auto aanschaft en deze wordt voor het eerst op kenteken gezet, dan wordt er vaak door de fabrikant een mobiliteitsgarantie afgegeven. Dit houdt vaak in dat je gratis hulp krijgt bij pech onderweg en/of dat je auto kosteloos wordt gerepareerd bij gebreken. Kijk altijd goed de voorwaarden na, want vaak heb je geen extra pechhulp nodig wanneer je een mobiliteitsgarantie voor je auto hebt.

Pechhulp on demand

Met Allsecur Pechhulp on demand ben je altijd verzekerd van goede pechhulp. Zonder abonnement! Je betaalt alleen wanneer je pech hebt en voor welk soort pech je hebt. Dankzij scherpe prijzen betaal je nooit teveel. Al vanaf 65,- euro helpt Allsecur je op weg. Je kunt gebruikmaken van pechhulp in Nederland en Europa.

Hoe werkt Allsecur Pechhulp on demand?

Gebruikmaken van Allsecur Pechhulp on demand is simpel. Installeer de gratis app op je telefoon. Zo ga je goed voorbereid de weg op. Heb je pech? Open de app en meld je pechgeval aan. Je ziet in een oogopslag de prijzen. Dus geen verrassingen achteraf. In de app zie je welke monteur onderweg is en waar hij is. Je weet precies hoe lang het nog duurt voordat de hulp bij je is.

Vaak pech?

Verwacht je vaak met pech langs de weg te staan? Kies dan voor een pechhulp verzekering. Je kunt kiezen voor pechhulp Nederland en/of het buitenland. Je betaalt dan niet per pechgeval, maar een vast bedrag per maand. Je hebt dan ook recht op vervangend vervoer.


Laat een reactie achter


4 Reacties op "Pechhulp: wel of niet afsluiten?"

 1. dom gansje heeft op gereageerd

  Het grote verschil is dat Allsecur werkt met plaatselijke.. BERGERS en dat ze je alleen slepen. Gelukkig hebben ze me geholpen in hun garage na foutief tanken maar was meer toeval dat er een pomp aanwezig was in hun hal en 1 handige jongen. Ja lees goed ze hebben geen garage en autokennis. dit grapje koste me 3 uur om 11 liter benzine uit de tank te halen. Gelukkig had ik een jerrycan en kon zelf 10 liter diesel er in gooien. Anders hadden ze me weer op de wagen moeten trekken en naar een benzinestation rijden wat nog meer dan 3 uur was geweest. Ik ben direct lid geworden van de ANWB deze handelen het ter plekke af en zijn ze +/- 20 minuten bezig en hebben kennis van zaken.

  1. Marije Zandbergen heeft op gereageerd

   Hoi Dom Gansje, wat ontzettend balen dat je verkeerd getankt had en bedankt voor het delen van je ervaring. Wij werken met plaatselijke bergers en monteurs. Het is niet zo dat we alleen maar slepen bij pech. Onze hulpveleners hebben ook garage en autokennis. In jouw geval was slepen de beste optie, omdat we geen wagen hebben om terplekke je tank te legen. Gelukkig konden we je in de garage helpen om de benzine eruit te halen. Wat jammer dat je nu niet meer van onze dienst gebruik wilt maken. Groetjes Marije van Allsecur

 2. marinissen heeft op gereageerd

  ik wil wel een richtlijn zien van de prijzen bij pech onderweg, zowel in nederland als buitenland. Vanaf-prijzen zijn wel erg rekbaar.

  1. Marije Zandbergen heeft op gereageerd

   Beste Marinissen, je betaalt voor starthulp 65,- euro, reparatie 90,- euro en transport naar een garage naar keuze 120,- euro. Deze kosten stapelen niet op. je betaalt dus één van deze bedragen. Pechhulp in het buitenland kost 225,-. Deze prijzen en meer informatie staan ook duidelijk op onze site en in de app. Kijk op: https://www.allsecur.nl/pechhulpondemand. Groet Marije Zandbergen van Allsecur