pechhulp nederland

Pechhulp in Nederland: dit zijn de cijfers

Door Redactie

Het lijkt bijna vanzelfsprekend: als je een auto hebt, neem je ook een pechhulp abonnement. Maar: hoe vaak hebben automobilisten in Nederland eigenlijk autopech? En wat voor pech hebben we dan? Is een pechhulp abonnement wel voor iedereen nodig? Bekijk de cijfers.

Ruim 74% van de autobezitters in Nederland heeft een abonnement op een pechhulpdienst. Toch heeft de gemiddelde autobezitter maar één keer in de vijf jaar pech met de auto. 23% heeft zelfs nog nooit pech gehad. Dat blijkt uit onderzoek van GfK in opdracht van Allsecur. De meest voorkomende pech is een een lekke band, een lege/ kapotte accu en elektronische problemen.

Pechhulp Nederland: je kunt fors besparen

Veel automobilisten kunnen nu fors besparen op hun pechhulp abonnement door hun lidmaatschap voor pechhulp op te zeggen. Allsecur introduceert namelijk Pechhulp on demand. Dan betaal je alleen als je pech hebt. De meest voorkomende pech, een accu opladen, kost 65,-. Een lekke band maken kost 90,- . Als je auto weggesleept moet worden betaal je 120,-. Deze kosten worden niet bij elkaar opgeteld, dus je weet gelijk waar je aan toe bent. Een lidmaatschap is dus niet persé nodig om hulp te krijgen bij pech onderweg of in je woonplaats. Dat scheelt in de kosten! En een mooi voordeel: Allsecur Pechhulp on demand helpt je ook in het buitenland 🙂 .

Infographic pech in Nederland


Laat een reactie achter


4 Reacties op "Pechhulp in Nederland: dit zijn de cijfers"

 1. Meinke heeft op gereageerd

  Hand en mooi artikel, vooral de infographic is erg fijn omdat het een helder beeld geeft. Ik ga mij hier zeker in verdiepen want elke euro sparen is fijn.

  1. Webcare Allsecur heeft op gereageerd

   Hoi Meinke, bedankt voor het mooie compliment!! Fijn om te horen dat onze pechhulp app je in ieder geval de moeite waard lijkt. 😉 Groet, Armando

 2. Scootmobiel Hulpdienst heeft op gereageerd

  Wat handig! Ik heb nog niet eerder van Pechhulp on demand gehoord. Toch de moeite waard om me hier verder in te verdiepen. Dit zal mij een hoop kosten gaan besparen. Bedankt voor de tip 🙂

  1. Webcare Allsecur heeft op gereageerd

   Niets te danken! Tof om te horen dat je het gebruik van onze app overweegt!! Groet, Armando