pechhulp in demand

Hoe werkt Allsecur Pechhulp on demand?

Door Redactie

Allsecur Pechhulp on demand is een handige oplossing voor pechhulp. De Pechhulp on demand app is voor iedereen beschikbaar. Je betaalt geen abonnement of lidmaatschap, wat je geld kan besparen. Je betaalt alleen als je pech hebt. Maar hoe werkt dat nu precies, de Allsecur Pechhulp on demand app?”

Zo werkt Allsecur Pechhulp on demand

Oeps, ik heb een lekke band ūüėČ ! Dan is dat het moment om je pech te melden via de Allsecur Pechhulp on demand app. Je kan de app hier voor iOS en hier voor Android downloaden. Wil je liever geen app downloaden? Geen probleem: gebruik dan de voglende websitelink op je mobiel https://allsecur.pechhulpnu.nl.

De app voor Android en iOS  kan gratis gedownload worden. Zodra je autopech hebt, open je de app en vraag je om hulp. Hiervoor is alleen een telefoonnummer, naam en kenteken nodig. In de app staan de prijzen direct aangegeven, dus geen verrassingen achteraf. Zodra een monteur onderweg is, laat de app zien welke monteur onderweg is. Je ziet real-time waar de monteur zich bevindt en je kan dus zelf inschatten of er nog tijd is voor een kopje koffie of niet.

De dienst werkt in Nederland met drie verschillende prijzen:

  • ‚ā¨¬†70,- voor starthulp;
  • ‚ā¨ 95,- voor reparatie ter plaatse;
  • ‚ā¨¬†125,- voor transport naar een garage.

Allsecur Pechhulp on demand maakt gebruik van de pechhulpdienst van Allianz Global Assistance. Deze hulpdienst heeft een netwerk van duizenden monteurs in Nederland en Europa. Het maakt niet uit of je voor je deur pech hebt, of tijdens de wintersportvakantie in Duitsland: Allsecur Pechhulp on demand helpt je overal in Europa.

Heb jij de app al op je telefoon staan?


Laat een reactie achter


0 Reacties op "Hoe werkt Allsecur Pechhulp on demand?"