Waargebeurd: schade door olifant

Waargebeurd: schade door olifant

Door Redactie

Stel je voor: je rijdt met je familie in een natuurpark in Thailand en er staat een olifant op de weg. Je rijdt er rustig langs, maar de olifant komt toch op je af. Wat doe je dan? Het overkwam Manfred. En hij filmde deze bizarre situatie…

 

Bekijk hier het filmpje:

 

Hij reed in een huurauto. Gelukkig had hij geen eigen risico, want de olifant veroorzaakte deze schade:

Wonder boven wonder was dit de enige schade, want het had nog veel erger kunnen aflopen. Denk aan onze Henk van de commercial. Daarom zijn Manfred en zijn familie ook niet meteen de auto uitgestapt. Manfred: “We zijn eerst een stukje doorgereden tot de uitgang van het natuurpark. Pas daar hebben we de schade bekeken.”

En hebben ze meteen de schade gemeld? Nee. Ze konden gewoon doorrijden en bij het inleveren van de huurauto aan het einde van de vakantie hebben ze het verhaal verteld en alles was snel geregeld. Ze konden met een gerust gevoel naar huis.

Bedankt voor je verhaal Manfred!

Ook een bijzonder verhaal?

Heb jij ook zo’n bijzonder waargebeurd verhaal met schade aan je auto? Deel je moment en maak kans op 4 toegangskaartjes voor Safaripark Beekse Bergen. De kaartjes voor Manfred zijn inmiddels verstuurd :-).


Laat een reactie achter


0 Reacties op "Waargebeurd: schade door olifant"