Bloggers

André Keijzer

Sinds 2008 werk ik bij Allsecur als product- en pricingmanager. Voor die tijd heb ik verschillende functies gehad in de verzekeringssector op het gebied van productontwikkeling, acceptatie en pricing. Het mooie van Allsecur is dat de klant centraal staat. Gelukkig zie je in de hele verzekeringsbranche initiatieven ontstaan om de klant centraal te stellen, maar Allsecur is hierin absoluut één van de koplopers. Ik probeer mijn bijdrage te leveren door het autoverzekeringsproduct zo helder en transparant mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door zaken te bespreken op deze blog. Zie jij iets wat aan ons product verbeterd kan worden? Laat het me dan weten in een reactie op mijn artikelen.

Anjali Debie

Anjali Debie

Hallo, ik ben Anjali. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Allsecur als desk accountmanager. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het geven van advies aan onze klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Samen met een aantal collega’s onderhoud ik ook de berichten die wij via social media binnenkrijgen. Ook schrijf ik blogs voor onze website. Mijn werk biedt mij elke dag weer nieuwe uitdagingen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn familie, ik ben een echte familiemens dus!

Annemarie Lagerweij

Annemarie Lagerweij

Ik ben eindverantwoordelijk voor het Customer Contact Center bij Allsecur. Ik werk dagelijks aan een goede bereikbaarheid en hoge kwaliteit van de gesprekken. Een goede balans vinden tussen wat de klant én de medewerker van ons verwacht vind ik belangrijk. Mijn overtuiging is dat medewerkers die goed in hun vel zitten de klant adequaat en netjes te woord zullen staan. Elke dag ben ik op zoek naar verbeteringen om onze dienstverlening te optimaliseren. En het leuke is dat de klant je dit vaak al op een presenteerblaadje aanreikt.

Floris van den Berg

Floris van den Berg

Als Digital Content Manager heb ik de regie over alle content op de website van Allsecur. Ik creëer deze inhoudelijk en bewaak deze op juistheid en consistentie. Het is erg fijn om deel uit te maken van zo'n innoverend e-commerce bedrijf in het bruisende centrum van Rotterdam. Iedere dag beter is ons motto. We willen snel kunnen inspelen op veranderende klantbehoeften. Eén van de beste manieren om dat te doen is via content. En natuurlijk een interessant blog op z'n tijd ;-)

Joost van Namen

Joost van Namen

Hoi! Ik ben Joost, Desk Accountmanager bij Allsecur. Je kan zowel via de telefoon als via de verschillende social mediakanalen met mij te maken krijgen. Ik adviseer onze klanten graag op een eerlijke en leuke manier, onder andere door middel van blogs dus. In mijn vrije tijd ben ik groot voetbalfan en ga ik graag een stukje hardlopen. Veel plezier met het lezen van mijn blogs en als je vragen of opmerkingen hebt, schroom niet een reactie te plaatsen! Doei doei!

Juul Dijkhuis

Juul Dijkhuis

Ik ben financieel blogger/redacteur met 18 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Ik woon in Groningen en mijn opdrachtgevers zitten verdeeld over het hele land. Op jaarbasis rij ik ongeveer 12.000 kilometer zakelijk en privé 8.000 kilometer in mijn Audi A3. Een auto moet voor mij dan ook vooral comfortabel en veilig zijn.

Lieke Lamb

Lieke Lamb

Lieke Lamb is Managing Partner bij Bureau Trendwatcher.com dat zich richt op trends en innovaties. Zij houdt zich als Innovatie-Ambassadeur; Trendwatcher; spreker en columniste bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op verschillende sectoren en branches. Zij is - al dan niet samen met Richard Lamb - regelmatig op radio en TV. Ze is (co-)auteur van boeken als ‘Succesvol Elektronisch Zakendoen’, ’10 Trends, ontwikkel uw eigen Toekomstvisie’ en het trendboek ‘Your Future’.

Melany

Melany

Hoi, mijn naam is Melany. Ik ben Desk accountmanager bij Allsecur en zit in het webcareteam. Dagelijks help ik klanten met hun vragen, via de telefoon en onze social media kanalen zoals WhatsApp en Facebook. Ik vind het belangrijk om de informatie voor iedere klant in 'begrijpelijke taal' en persoonlijk over te brengen. Naast mijn werk bij Allsecur studeer ik psychologie en in mijn vrije tijd blog ik over persoonlijke onderwerpen als ADHD, time management, zelfbeeld en geluk. Verder hou ik van sushi, een bezoek aan de dierentuin, tekenen en fotograferen.

Nicolle van Loon

Nicolle van Loon

Ik ben content specialist bij Allsecur. Ik houd me dagelijks bezig met het verwerken van informatie om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste antwoord op hun vragen krijgen. Ook via mijn blogs wil ik jullie van zoveel mogelijk informatie voorzien. Want om een goede keuze te maken voor je autoverzekering heb je die informatie nodig. Ik rij zelf niet in de snelste en hipste auto maar eerder in een modelletje 'van een oud vrouwtje' geweest. Maar mijn Nissan rijdt goed en heeft ruimte genoeg voor het hele gezin. Dat is het voor mij belangrijkste!

Rebecca Naumann

Rebecca Naumann

Ik ben Rebecca en werk sinds 2012 bij Allsecur. Als klachtencoördinator behandel ik de klachten van onze klanten en probeer ik ze, daar waar mogelijk, te helpen. Dit doe ik samen met het klachtenteam. Ons doel is om hierbij de klantbeleving te overtreffen en klachten niet allemaal hetzelfde te behandelen. Het is erg belangrijk om te kijken naar alle omstandigheden van een klacht, want met enkel een feitelijke behandeling los je een klacht niet per definitie op!

Roy de Vroed

Roy de Vroed

Ik ben sinds 2017 product manager bij Allsecur. Tijdens mijn opleiding tot financieel adviseur heb ik geleerd dat veel financiële producten een moeilijk onderwerp zijn voor veel mensen. Voor een verzekeraar is het dan ook belangrijk om producten duidelijk en begrijpelijk te maken. Allsecur is hier sinds de start in 2008 zeer goed in geslaagd. Maar ik ben van mening dat we dit nog beter kunnen doen. Het is mijn taak om op basis van de reactie en ervaring van onze klanten uit te zoeken hoe wij onze producten en dienstverlening verder kunnen verbeteren. Naast dat ik je wil voorzien van een goede polis, houd ik je via dit blog op de hoogte van relevante informatie over onze producten. Heb je een vraag over mijn blogs? Laat dan een reactie achter en ik kom erop terug!

Suzanne Caron

Suzanne Caron

Hoi! Ik ben bij Allsecur verantwoordelijk voor PR en corporate communicatie. Een van de onderdelen van mijn functie is jullie op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes op het gebied van auto’s en autorijden. En daar gebruik ik onder andere dit blog voor! Hoewel ik nu dagelijks met de trein naar mijn werk reis, ben ik een echte autorijder. Ik kan er enorm van genieten om met een muziekje op de zon tegemoet te rijden. Het liefst doe ik dat in mijn Mini Cooper: een stoere, maar toch vrouwelijke auto, twee woorden die perfect bij mij passen!

Tessa Dirks

Tessa Dirks

Tessa hier! Ik ben de Social Media Specialist en houd je via social media op de hoogte van alles wat Allsecur te bieden heeft. Daarnaast blog ik over alles wat voor autorijdend Nederland handig, goed of gewoon leuk is om te lezen. Veel lees plezier en tot ziens hier op dit blog of op een van de vele social media kanalen.

Tim Coronel

Tim Coronel

Hallo, ik ben Tim. Coureur, autoliefhebber en tweelingbroer van Tom Coronel. Autorijden is mijn passie. Ik ga dan wel voor het extreme: de Dakar-Rally kan al jaren op mijn deelname rekenen. Mijn slogan: Eat my dust! Samen met mijn broers run ik ook een kartbaan in Huizen. Mijn nieuwste uitdaging: meedoen met Expeditie poolcirkel op RTL5. Ik schrik dus niet van een beetje actie ;-). Samen met mijn broer Tom ben ik te zien in de tv commercials van Allsecur. En nu ben ik ook Allsecur blogger! Op deze blog deel ik mijn autotips met je. Vaak kort, maar krachtig. En met een leuke video!

Tom Coronel

Tom Coronel

Hoi, ik ben Tom. Coureur, zakenman en de tweelingboer van Tim. Samen met mijn broer ben ik te zien in de commercials van Allsecur. Je kent me misschien ook wel als coureur in de WTCC races of als jurylid van het televisieprogramma 'De Slechtste Chauffeur van Nederland' op BNN. Naast mijn passie voor auto's werk ik ook met passie aan mijn webshops. Op deze blog geef ik je tips hoe je veilig en relaxt kunt rijden. Uiteraard met een leuk filmpje!