ontmoeting

Tim & Tom op bezoek bij een dokter

Door Redactie

Het was een normale avond in het Contact Center van Allsecur. Totdat mevrouw Kluvers belde. Ze kon niet alleen flink besparen op haar autoverzekering, maar vertelde ook nog iets bijzonders. Zo bijzonder, dat Tim en Tom Coronel bij de familie Kluvers op de koffie gingen. 

Mevrouw Kluvers zag Tim en Tom Coronel langskomen op tv in een commercial van Allsecur. Ze belde naar ons Contact Center en liet een berekening maken voor de autoverzekering van haar Saab. Ze gaf aan met deze berekening bijna €40,- per maand goedkoper uit te zijn, maar toch twijfelde ze om over te stappen vanwege de hechte band met haar huidige verzekering. Ze had echter ook een hechte band met Allsecur, want ze deed ineens de uitspraak: “Mijn man heeft als arts de broertjes Coronel ter wereld gebracht. Ik kijk nu zelfs tegen een foto aan waarbij ze met beide handjes de latex handschoen van mijn man vasthouden vlak na de geboorte”. Ze gaf aan dat ze nog steeds wachtte op de dag dat de broers de foto op kwamen halen. Haar man Henk zou dit enig vinden, “helemaal gezien zijn leeftijd van 94 jaar.”

We namen contact op met Tim en Tom en de mannen waren direct enthousiast. Wanneer zullen we op de koffie gaan? De broers Coronel riepen gelijk: “Gisteren…?”. Ze gingen direct langs om dokter Kluvers weer te ontmoeten na 42 jaar. Bekijk het bijzondere filmpje!

En de Saab is nu uiteraard goed en voordelig verzekerd bij Allsecur :-).


Laat een reactie achter


0 Reacties op "Tim & Tom op bezoek bij een dokter"