Thuisbrengservice

Thuisbrengservice: veilig naar huis na een ongeluk

Door Suzanne Caron

Een verkeersongeluk krijgen is niet leuk. En al helemaal niet als dit betekent dat jij of je eventuele passagiers niet meer verder kunnen rijden door schade aan de auto. Wat moet je dan doen? Hoe kom je thuis?

Vul het schadeformulier in

Het is erg cliché maar waar: een ongeluk zit in een klein hoekje. Ondanks dat je weet dat je goed verzekerd bent, wordt de situatie er niet beter op. Je bent geschrokken en je ergert je mateloos; nu ben je sowieso te laat voor het eten met je partner en kinderen of ben je niet op tijd voor die ene belangrijke afspraak.

Ondanks dat je het liefste zo snel mogelijk naar huis of naar je afspraak gaat, is dit geen optie. Je blauwe bolide, waar je zo trots op bent, heeft het begeven. Nadat je je samen met de andere partij op een veilige plek hebt kunnen manoeuvreren, is het belangrijk om het schadeformulier op een goede manier in te vullen. Hiervoor hebben we je eerder al 10 tips gegeven. Hopelijk gaat het invullen nu een stukje sneller. Zet trouwens alleen je handtekening onder het formulier als je het eens bent met de situatieschets en gestelde aansprakelijkheid.

Moet ik de politie bellen?

Het is niet altijd nodig om de politie bij een ongeluk te betrekken. Alleen als er sprake is van letselschade, moet de politie worden ingeschakeld. Ook als je er met de tegenpartij niet uitkomt, is het verstandig om de politie te bellen.

Thuisbrengservice

Kan de bestuurder van de auto niet meer verder rijden na een verkeersongeluk? En is er niemand anders die de auto kan besturen? Bij Allsecur ontvang je standaard gratis thuisbrengservice. Je wordt, samen met je passagiers, veilig naar huis gebracht na een ongeluk. Ook als je een ongeluk in het buitenland hebt gehad, wordt gezorgd dat je met je bagage weer naar Nederland wordt gebracht.

Naast de Thuisbrengservice heeft Allsecur nog vele (gratis) extra’s als je je autoverzekering afsluit zoals standaard geen eigen risico en gratis vervangend vervoer.


Laat een reactie achter


0 Reacties op "Thuisbrengservice: veilig naar huis na een ongeluk"