goedkope autoverzekering afsluiten

Goedkope autoverzekering afsluiten: los is voordeliger

Door Redactie

Je herkent het misschien wel: gemakkelijk al die verzekeringen in een pakket bij dezelfde verzekeraar. En je krijgt ook nog eens korting! Maar wist je dat je dan eigenlijk een dief bent van je eigen portemonnee? Vergelijker Verzekeringssite.nl onderzocht verschillende premies en pakketten van verzekeraars en wat blijkt: als je losse verzekeringen afsluit, ben je 20% goedkoper uit.

Losse verzekeringen afsluiten tot 23% goedkoper

Als je per verzekering de beste en goedkoopste aanbieder zoekt, ben je veel goedkoper uit dan met een pakket verzekeringen. De besparing kan oplopen tot 23%. Dat betekent gemiddeld zo’n 338 euro per jaar.  Een goedkope autoverzekering afsluiten kun je dus beter niet binnen een pakket doen. Vergelijkingssite Verzekeringssite.nl: “Verzekeraars bieden met hun pakketten vaak een paar producten aan met concurrerende premies, maar de overige producten zijn duurder. Waardoor de consument uiteindelijk duurder uit is, dan dat hij overal de beste en goedkoopste verzekering had gekozen.”

Bij Allsecur zit je goed

Omdat we alleen auto’s verzekeren, is ons product nooit een onderdeel van een pakket. Onze focus zorgt ervoor dat we je een goede autoverzekering kunnen bieden tegen een scherpe prijs. En omdat we precies weten wat er onder de automobilisten leeft, verbeteren we ons product continu. Zonder onze premie te verhogen uiteraard, want onze sterke concurrentiepositie verliezen we natuurlijk niet. Bij Allsecur zit je met je losse verzekering dus goed.

 


Laat een reactie achter


2 Reacties op "Goedkope autoverzekering afsluiten: los is voordeliger"

 1. Dirk (Allsecur) heeft op gereageerd

  Beste G.M. de Jong,

  Dat is een goede vraag, mijn excuses voor het late antwoord.
  Zolang de auto als ‘actief’ geregistreerd staat bij de RDW ben je verplicht om de auto op z’n minst WA te verzekeren. Bij Allsecur kun je je dekking dagelijks kosteloos wijzigen, waardoor het mogelijk is om de auto voor een periode van 6 weken alleen op een WA-dekking te verzekeren. Hiermee bespaar je dus op je premie.

  Ook is het mogelijk om het kenteken bij de RDW te laten schorsen. De auto mag dan niet meer aan de openbare weg staan, maar moet gestald worden op een afgesloten terrein. Als het kenteken geschorst is, geldt er geen verzekeringsplicht meer en kun je bij Allsecur kosteloos de verzekering laten schorsen voor een periode van maximaal 3 maanden.

  Voor meer informatie over het schorsen van je kenteken, zie: http://www.rdw.nl/Particulier/Paginas/Voertuig-tijdelijk-niet-gebruiken;-schorsen-online.aspx

  Veel sterkte gewenst met de operatie!

  Met vriendelijke groeten,
  Dirk van der Heijden
  Namens het Allsecur webcare team

 2. G.M. de Jong heeft op gereageerd

  Vraagje:
  In mei word ik geopereerd en krijg een nieuwe heup.
  Mijn auto staat dan sowieso 6 weken in mijn garage.
  Kun je voor die tijd je verzekering stop zetten?
  Hartelijk dank voor uw antwoord en vriendelijke groet,
  Margot de Jong