Autoverzekeringen vergelijken is hot

Autoverzekeringen vergelijken is hot

Door Redactie

Recent onderzoek wijst uit dat Nederlanders sinds de kredietcrisis hunkeren naar financiële kennis. Worden we eindelijk prijsbewuster? Vooral de prijzen van goedkope producten vergelijken we massaal. Merkwaardig genoeg zijn we minder prijsbewust bij dure producten. Wel neemt via internet autoverzekeringen vergelijken flink toe.

Mannen prijsbewuster

Vooral onafhankelijke vergelijkingssites op internet zijn hot. Bijna de helft van de automobilisten zoekt zelf een autoverzekering op maat uit. In 2006 was dit nog geen 10%. De komende jaren stijgt dit naar ruim 75% . Mannen zijn qua autoverzekeringen prijsbewuster dan vrouwen.

Autoverzekeringen vergelijken

De moderne consument maakt steeds meer gebruik van internet. Door handig op internet te manoeuvreren, kan een automobilist gemiddeld 200 euro per jaar besparen. Daarom bieden wij een onafhankelijke prijsvergelijker op onze website aan om deze zoektocht te vereenvoudigen. Als eerste Nederlandse autoverzekeraar maken we het de consument via Premie.nl mogelijk om zijn autoverzekering direct te vergelijken met die van alle andere aanbieders in Nederland. Uiteindelijk kiest de consument zelf. Daarom maken we het voor iedereen zo transparant mogelijk.

Allsecur tip

  • Let bij het vergelijken van je autoverzekering op prijs, dekking en eigen risico. De verschillen zijn groot!

Laat een reactie achter


1 Reacties op "Autoverzekeringen vergelijken is hot"

  1. Johan heeft op gereageerd

    Ik blijf het toch lastig vinden om de verschillen tussen de vergelijkingssites te zien. Ook zijn de secundaire voorwaarden van een verzekering vaak net zo belangrijk als de premie, maar deze zijn een stuk lastiger te vergelijken.
    De laatste jaren is dit wel al een stuk verbeterd, maar ik denk dat er nog best wat te doen valt.