zingen in auto

Vrouw zingt het liefst tijdens autorijden

Door Redactie

Bijna de helft van de vrouwelijke autorijders zingt het liefst tijdens het autorijden. De mannen daarentegen genieten achter het stuur het meest van een stralende zon. Dat blijkt uit Het Nationale Automobilisten Onderzoek in opdracht van Allsecur en Traffic Radio.

Wat is het ultieme moment van genieten tijdens het autorijden? Die vraag kregen bijna 800 Nederlandse autobezitters voorgeschoteld. Opvallend zijn de overeenkomsten tussen de man en vrouw maar in verschillende volgorde van belangrijkheid. 49% van de vrouwen zingt het liefst met die ene lekkere plaat mee achter het stuur terwijl 47% van de mannen juist geniet van een stralend zonnetje.

Top 3 momenten van genieten in het verkeer

Vrouw versus Man

  1. Meezingen (49%) – De zon (47%)
  2. De zon (37%) – Doorstromend verkeer (45%)
  3. Doorstromend verkeer (37%) – Meezingen (28%)

Andere genietmomenten voor mannen zijn vooral ‘een lege weg om lekker te scheuren’ (11,4%) en ‘lekker in de file om mij heen kijken’ (2,1%). Vrouwen hechten juist meer waarde aan samen met de partner in de auto te zitten (22%).

Wat is jouw geluksmoment in de auto?

We vragen automobilisten ook op onze Facebookpagina wat hun ultieme moment van geluk in de auto is.  Is dat ook meezingen met muziek? Of doe je liever aan fileflirten? Deel je geluksmoment in de auto met Allsecur en maak kans op een tankpas ter waarde van €100,-!

Geluksmomenten actie Allsecur


Laat een reactie achter


0 Reacties op "Vrouw zingt het liefst tijdens autorijden"