Handige auto apps!

Handige auto apps!

Door Redactie

Een spelletje doen in de auto terwijl je aan het rijden bent is een heel slecht idee, maar er zijn handige auto apps voor je smartphone die je helpen bij het autorijden. Wil je op de hoogte blijven van alle files? Of gewezen worden op je snelheid terwijl je een lekker muziekje luistert? Er zijn handige & veilige auto apps te downloaden!

Dit is een hele veilige auto app

Als je belt in de auto, doe je dat natuurlijk handsfree. Erg goed voor je concentratie op de weg is een emotioneel of moeilijk gesprek alleen niet. Wil je even rustig autorijden, zonder gestoord te worden? Deze Auto Reply app van Veilig Verkeer Nederland zorgt ervoor dat je smartphone niet overgaat als je gebeld wordt in de auto. In plaats daarvan stuurt de app een sms naar de beller, met daarin de tekst dat je liever niet gebeld wordt achter het stuur. Je kunt kiezen tussen een standaardbericht of je eigen tekst invoeren. Ook kun je ervoor kiezen dat de app automatisch inschakelt als je sneller gaat dan 10 km/h.

Auto apps files & flitsers

Altijd fijn om op de hoogte te zijn van de laatste files, flitspalen en trajectcontroles. Heb je een iPhone? Dan is Flitsmeister aan te raden. Dit is de meest gedownloade (300.000+) auto app voor onderweg met trajectcontroles, vaste flitspalen, mobiele controles, files en aangekondigde controles. Ook Flitsers.mobi is een mooie app voor iPhone. Deze app is uniek door wegherkenning. Je krijgt alleen een alert in jouw rijrichting en je krijgt de meest recente file-informatie te horen.

Auto apps goedkoop tanken

Wil je goedkoop tanken? Download dan de Tankservice app van Directlease voor je iPhone of Android. Ook de laadpunten voor je elektrische auto kun je makkelijk vinden via Oplaadpunten voor je iPhone en Laad.nl voor je Android.

Auto app voor je snelheid & muziekje

Vergeet je met een lekker muziekje op weleens je snelheid in de gaten te houden? De Slow down app voor de iPhone kun je muziek luisteren en de app houdt je snelheid in de gaten. Je krijgt dan een melding als je te hard rijdt. De perfecte muziek voor je autorit kun je downloaden via Spotify.

Handige auto apps om je geparkeerde auto te vinden

Kun je je auto niet meer vinden na het parkeren? Dan is de Car locator of Find my car misschien iets voor jou! Deze apps slaan de locatie van je auto voor je op en helpen je de auto weer terug te vinden in een overvolle parkeergarage of onbekende woonwijk.

 

 


Laat een reactie achter


2 Reacties op "Handige auto apps!"

  1. jouets bébé heeft op gereageerd

    Great article.

    1. Webcare Allsecur heeft op gereageerd

      Thank you, for your compliment! Greets, Annoushka.