finish dakar

Dakar 2015: fantastische finish voor Tom Coronel

Door Redactie

Dakar 2015 zit erop! Tom heeft de finish gehaald en heeft in totaal 9111 super zware kilometers gereden. Wat een geweldige prestatie! 

De laatste etappe was kort na de start voor een deel geannuleerd door de organisatie in verband met het slechte weer. Het was dus een korte laatste proef. Ondanks de korte afstand kwam Tom helemaal onder de modder binnen bij de finish. Er zaten verschillende rijders vast.

En hoe zit het nu met de diskwalificatie van Tom? Ontzettend balen: Tom mocht niet over het podium rijden in verband met het bezwaar dat hij heeft ingediend tegen zijn diskwalificatie na de 2e etappe. Pas als de autosportbond in Parijs uitspraak heeft gedaan, weten we of Tom officieel geclassificeerd is. Dit maakt de prestatie van Tom niet minder bijzonder. Het is fantastisch dat Tom de finish heeft weten te bereiken na de lange koude nachten in de woestijn en de technische problemen die hij met zijn buggy heeft gehad.

In het onderstaande filmpje is te zien hoe Tom over de finish komt. Tim staat hem daar al op te wachten om hem te omhelzen. Voor Tom is één ding zeker: hij zal niet meer de Dakar rally in zijn eentje rijden…

We bedanken Tim en Tom voor een fantastische race!


Laat een reactie achter


0 Reacties op "Dakar 2015: fantastische finish voor Tom Coronel"