Allsecur kersthits

Driving home for Christmas: Allsecur kersthits top 10

Door Redactie

Vind jij het ook heerlijk om deze dagen naar kerstmuziek te luisteren tijdens het autorijden? De medewerkers van Allsecur in ieder geval wel! We hebben daarom een top 10 kersthits voor je samengesteld.

Uit onderzoek dat wij eerder met Team Vier hebben gedaan, blijkt dat wij niet de enige zijn die van kerstmuziek houden. 60% van de automobilisten geeft aan hun favoriete radiostation even te laten voor wat het is en voor en tijdens de feestdagen alleen naar kerstmuziek te luisteren. Jongeren tot 35 jaar doen hier nog een schepje bovenop, 75% luistert uitsluitend naar kerstmuziek.

Voor ons een reden om eens onder de collega’s uit te vragen wat hun favoriete kerstnummer is. Het resultaat, de Allsecur kersthits top 10, vind je hieronder. Met deze muziek kom je de autoritten naar familie en vrienden zeker door. Maar uiteraard kun je ze ook prima op de werkvloer of thuis tijdens het kerstdiner draaien.

Allsecur kersthits

1. Chris Rea – Driving home for Christmas
2. Frank Sinatra – Let it Snow!
3. Band Aid – Do they know it’s Christmas?
4. Queen – Thank God it’s Christmas
5. Youp van ‘t Hek – Flappie
6. Mariah Carey – All I want for Christmas
7. Boney M. – Little drummer boy
8. Wham – Last Christmas
9. Bianca Ryan – Why couldn’t it be Christmas every day?
10. André Hazes – Eenzame Kerst

We wensen je voor de komende dagen veel rijplezier met deze kersthits. Namens het volledige Allsecur-team: Fijne feestdagen!


Laat een reactie achter


0 Reacties op "Driving home for Christmas: Allsecur kersthits top 10"