werken bij allsecur

Verfrissend werken bij Allsecur; Work well week!

Door Redactie

Werken bij Allsecur is hard werken! Elke dag weer zetten we ál onze energie in voor de autorijdende klant. Tussen dat harde werken door is ontspanning ook erg belangrijk. Daarom is er een jaarlijkse Work Well Week in het leven geroepen. Een week waarin gezond werken centraal staat. Deze bewuste week startte heel zen: een yogasessie. Op, jawel óp onze bureaustoel.

Twee dames van Yoga op de Zaak stapten dinsdagochtend, zéér opgewekt en uiteraard helemaal zen, het Allsecur pand binnen. Ik verontschuldigde mij direct voor het vergeten van mijn yoga pants. ‘Geen enkel probleem!’, riepen de dames in koor. Wij zijn juist in kantooroutfit gekomen om te laten zien dat yoga gewoon op je (bureau)stoel kan. En ook heel snel tussen het werken door. Ingewikkeld is het niet. Maar de resultaten zijn groots. Meer concentratie, minder stress, een betere (werk)houding en meer weerstand. Dat klinkt aanlokkelijk. We starten met de yogasessie. Daar zit je dan, ietwat onwennig tussen je collega’s. Zoiets doe je normaal gesproken niet met je collega’s. Tenminste, ik niet. Gelukkig doen we de oefeningen met de ogen dicht, dat neemt het ongemakkelijke gevoel enigszins weg. Armen in de lucht, stretch naar rechts, naar links en een vooroverbuiging. Het kan allemaal in je stoel. Na drie kwartier voelen we ons een ander mens. En het belangrijkste: we ademen rustiger. Een aanrader zo’n break van de werkdag, met hernieuwde energie gaan we weer aan de slag.

Zuurstofbar en trap je sapje!

De rest van de Work Well Week wordt ingevuld met andere activiteiten om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen. Zo staat er een zuurstofbar op de werkvloer om te ervaren wat extra zuurstof met je doet. Naast extra zuurstof zorgen de Zij stapten allemaal met meer energie van de bar. Een sappentrapper is de volgende attractie, door je eigen sapje te trappen sla je twee vliegen in een klap: bewegen én vitaminen voor je lijf. De werkplek krijgt met behulp van een e-coach een update zodat we verantwoord achter de computer en telefoon zitten.

Werken bij Allsecur?

De Allsecur medewerkers kunnen er weer tegenaan! Ben jij benieuwd hoe het er bij Allsecur aan toegaat of wil jij ook werken bij Allsecur? Check dan onze vacatures!


Laat een reactie achter


0 Reacties op "Verfrissend werken bij Allsecur; Work well week!"